Andreu Vidal Mascaró
Institut Menorquí d'Estudis; Associació Fra Roger. Gastronomia i Cultura, 2018
ISSN: 2445-4265
()
El sumari d'aquest volum és:
1. L'hort i la cuina de Sant Francesc de Ciutadella
2. A la recerca de la identitat de fra Francesc Roger
2.1 Art de la cuina i promoció de la gastronomia menorquina
2.2 Incògnites i alguna certesa sobre la identitat de Francesc Roger
2.3 El Llibre d'entrades i sortides 1763-1780
2.4 Documentació sobre aspirants a frares ialgunes dades familiars
2.5 La carrera eclesiàstica de fra Francesc Roger
2.6 Datació d' Art de la cuina, una hipòtesi
2.7 A mode de conclusió
3. Dos anys al rebost de la cuins de Sant Francesc de Ciutadella: despeses en aliments dels anys 1763 i 1764
3.1 Llibres conventuals i el Llibre d'entrades i sortides 1763-1780
3.2 Compres de productes no comestibles
3.3 Adquisició i compres de productes alimentaris
3.4 Algunes conclusions
4. El periple del manuscrit d'Art de la cuina
5. La saviesa culinària de fra Francesc Roger
Apèndix: Llibre d'entrades i sortides 1763-1780 (buidat des del febrer de 1763 fins al febrer de 1765)