Contactau amb nosaltres  971351500

 El meu compte

Preguntas frecuentes

Com comprar?
Per poder comprar a la botiga de llibres.ime.cat, caldrà registrar-se: només cal seguir els passos de compra i emplenar el formulari d'enviament i registrar-se, de manera que l'usuari no haurà d'introduir totes les dades en futures compres.

L'usuari anirà afegint al vostre carret de compra tants articles com vulgui. A continuació, anireu validant aquests passos i se sol·licitarà l'adreça d'enviament.

El preu inclou despeses d'enviament?
Oferim les despeses d'enviament gratuïtes per a comandes superiors a 30 €; per a comandes inferiors, les despeses d'enviament s'establiran en funció del pes de la comanda a Espanya; per a comandes internacionals, sol·liciteu informació emplenant el nostre formulari de contacte.

Quan temps triga el lliurament?
Un cop hagueu realitzat el pagament del producte, procedirem a l'enviament mitjançant transport en el termini de 5 a 10 dies hàbils a partir de la data de recepció de la comanda.

Quines garanties ofereixen?
Garantia de transport: tots els nostres enviaments viatgen coberts per una assegurança del 100% del valor de la mercaderia. Recordeu que disposa de 24 hores per efectuar la reclamació si la vostra comanda ha patit danys originats pel transport. Si teniu qualsevol altre dubte, no dubteu a enviar-nos un correu electrònic a edicions.ime@cime.es.

Garantia del producte: la garantia només cobreix defectes produïts per la fabricació. Recordeu que per gaudir de la garantia dels productes, necessitareu la factura de compra.

No s'admetran reclamacions passades 24 hores de la recepció de la mercaderia, excepte les derivades d'errades de fabricació.

Què faig si tinc una queixa?
Us preguem que davant de qualsevol eventualitat, no dubteu a enviar-nos la vostra queixa a través del formulari de contacte o escriviu a l'adreça edicions.ime@cime.es.

 

ELS NOSTRES PRODUCTES

LES NOSTRES FAMÍLIES

¡Els més venuts!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalls