Contactau amb nosaltres  971351500

 El meu compte

Condiciones generales de compra

Llistes de preus

Pel que fa a l'impost sobre el valor afegit (IVA), com a regla general s'aplicarà el tipus impositiu del 4% per al territori de la Unió Europea on és aplicable aquest impost.

Els preus exposats a llibres.ime.cat podran ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment.

Formes de pagament
Totes les compres es poden pagar amb:

Ingrés/Transferència.
Les nostres dades per realitzar l'ingrés o transferència us seran proporcionades a l'hora de la confirmació de la comanda.

Targeta de Crèdit.
Utilitzant el servidor segur de la nostra passarel·la de pagament.

Un cop hagis fet la comanda a la nostra botiga, el programa t'adreçarà a la pàgina web de la passarel·la de pagament on indicaràs les dades de la teva targeta.

Important: Al final del procés, la pàgina de la nostra passarel·la de pagaments et tornarà a la nostra botiga on acabaràs el procés de comanda.

La nostra passarel·la de pagament utilitza tecnologia SSL per protegir la vostra informació. A més, quan envieu un pagament a través d'aquesta passarel·la, el destinatari no rep dades financeres sensibles com el número de la targeta de crèdit o del compte bancari. D'aquesta manera, vostè no ha de preocupar per pagar a persones que no coneix.

El frau amb targeta de crèdit és un delicte i llibres.ime.cat emprendrà accions judicials contra tot aquell que faci una transacció fraudulenta a la nostra botiga.

Podeu consultar en tot moment l'import total de la vostra comanda a l'últim pas de confirmació de comanda a la vostra cistella de la compra.

L'adreça de correu electrònic obtinguda del formulari de subscripció s'utilitzarà per enviar-vos informació sobre novetats, productes i ofertes especials relacionats amb llibres.ime.cat

Les dades de facturació es faran servir únicament per a l'enviament del producte/s comprat/s. Aquesta informació no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

Garantia
Els clients de l'Institut Menorquí d'Estudis es beneficien de la garantia donada als articles.

Els defectes o desperfectes deguts a una utilització o manipulació incorrecta del material o els desgasts produïts per un ús normal del mateix, no s'inclouen en aquesta garantia.

Les minves en la funcionalitat dels articles, degudes a les limitacions de concepció dels mateixos, també estan excloses de la cobertura d'aquesta garantia.

Consulteu el consell especialitzat del nostre Servei d'Atenció al Client.

Protecció de dades de caràcter general
Podeu consultar la nostra política de privadesa a la secció "Política de privadesa" destinada amb aquesta finalitat.

Legislació i jurisdicció (Només Espanya)
Aquestes condicions generals s'interpretaran d'acord amb la legislació vigent a Espanya en la matèria, que s'aplica subsidiàriament en tot allò que no s'hi hagi previst. (Bàsicament Llei 34/2002 d'11 de juliol de serveis de la informació i comerç electrònic).

Modificacions
L'Institut Menorquí d'Estudis es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els SERVEIS prestats a través del lloc web llibres.ime.cat, introduint o eliminant determinats serveis o continguts que contribueixin a oferir un millor servei.

 

ELS NOSTRES PRODUCTES

LES NOSTRES FAMÍLIES

¡Els més venuts!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalls