Contactau amb nosaltres  971351500

 El meu compte

Envíos y devoluciones

Formes d'enviament i terminis d'entrega

llibres.ime.cat només lliurarà comandes a Espanya i Illes Balears. El termini de lliurament és de 5 a 10 dies hàbils a partir de la data de recepció de la comanda.

Per a comandes fora d'Espanya, cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu edicions.ime@cime.es.

Les comandes seran enviades directament des de llibres.ime.cat a través dels seus operadors logístics.

El càlcul de les despeses d'enviament es produeix de manera automàtica en funció dels productes que tingui a la cistella de la compra.

Si no rebeu la vostra compra en el temps estimat, haureu de posar-vos en contacte amb el Servei d'Atenció al Client de llibres.ime.cat. Podeu escriure'ns a edicions.ime@cime.es o trucar al 971351500. Des del moment en què tinguem la seva notificació realitzarem les gestions oportunes per esbrinar per què no ho ha rebut en el temps acordat.

Devolucions
Si a la comanda rebuda troba algun producte defectuós, cal que us poseu en contacte amb edicions.ime@cime.es o truqueu al 971351500. Podrà tornar-nos la mercaderia sempre que comuniqui la seva intenció en el termini d'una setmana després de la recepció de la comanda i sempre que mantingui en òptim estat el seu embalatge. Per això ha de posar-se en contacte amb nosaltres a edicions.ime@cime.es, trucar al 971351500 o també pot utilitzar la nostra secció de contacte.

Sempre que la devolució respongui a defectes del producte, llibres.ime.cat assumeix les despeses d'enviament ocasionades per la devolució. Podeu reposar-lo o substituir-lo per altres articles.

Si les raons de devolució són alienes a llibres.ime.cat, és a dir, si la mercaderia es troba en perfecte estat però malgrat això vol tornar-la, haurà d'enviar el producte al seu embalatge original i en perfecte estat. Les despeses ocasionades de la devolució NO seran sufragades per llibres.ime.cat.s

 

ELS NOSTRES PRODUCTES

LES NOSTRES FAMÍLIES

¡Els més venuts!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalls