Contactau amb nosaltres  971351500

 El meu compte

Lletres a una mare maonesa

Pere Ballester Pons
Edició d'Emília Suárez Faner
Estudi introductori de Xavier Motilla Salas i Bernat Sureda Garcia
Col·lecció Capcer, 18
ISBN: 84-95718-30-8
Institut Menorquí d'Estudis, 2005



()

La figura de Pere Ballester Pons té una significació que va més enllà de la seva aportació a la jurisprudència, que és possiblement el camp més conegut a hores d'ara de la seva producció. Ballester pot ser considerat com a emblema d'una generació d'intel·lectuals menorquins que van ser capaços de concentrar primer i difondre després el coneixement global del seu temps. 

La seva trajectòria com a misser no pot deslligar-se de la dedicació a altres temàtiques —com ara la sociologia, l'antropologia, la política i la pedagogia— ni del compromís cultural i lingüístic vers el seu poble, ni, consegüentment, la seva obra pot ésser justament valorada sense conèixer abans les característiques del seu perfil humà.

El nostre propòsit ha estat contribuir al coneixement del seu pensament, tot recuperant una de les obres que menys atenció ha despertat en el món cultural menorquí, d'altra banda tan necessitat de recuperar els «clàssics» propis. Amb la reedició de Lletres a una mare maonesa, pretenem donar a conèixer un altre vessant de l'obra de Ballester, potser el menys conegut a hores d'ara, que no és altre que el seu interès per l'educació.

Productos Relacionados

ELS NOSTRES PRODUCTES

LES NOSTRES FAMÍLIES

Productes visitats

Lletres a una mare maonesa 15,00€

Pere Ballester Pons Edició d'Emília Suárez Faner Estudi introductori de Xavier Motilla Salas i...

Esborrar historial

¡Els més venuts!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalls