Contactau amb nosaltres  971351500

 El meu compte

La noia que sortí del mirall

Antoni Moll Camps
Col·lecció Petit Format, 18 (Literatura)
ISBN: 978-84-95718-59-4
Institut Menorquí d'Estudis, 2007


Quan em pos a reflexionar sobre com van començar a fascinar-me els relats d'intriga, fins al punt que he acabat confegint-ne més de quatre, cal evocar la figura del pare. Era un infatigable lector. Coneixia un vast repertori de clàssics, antics i moderns. Però dedicava un temps més llarg i un interès preferent a la novel·la policial i al conte de misteri...

... Quant a mi, he de confessar que, a partir dels anys setanta, quan vaig venir de Xile, forçat a deixar l'ensenyament del llatí i a guanyar-me la vida fent de corrector, mancava del temps i la motivació que abans havia tingut per dedicar-me a la lectura dels meus vells amics, els poetes clàssics. Havia de mantenir una casa i pujar quatre fills. 

Sovint, després de treballar vuit hores, me'n duia originals per corregir a casa. Aleshores, en les meves lectures solia triar un llibre de la mena d'aquells que el pare, que també era un home molt enfeinat, preferia tot sovint. Fins que, un bon dia, vaig descobrir que escriure aquell gènere d'històries arribava a ser més interessant que llegir-ne.

ELS NOSTRES PRODUCTES

LES NOSTRES FAMÍLIES

Productes visitats

La noia que sortí del mirall 7,00€

Antoni Moll Camps Col·lecció Petit Format, 18 (Literatura) ISBN: 978-84-95718-59-4 Institut...

Detalls

Esborrar historial

¡Els més venuts!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalls