Contactau amb nosaltres  971351500

 El meu compte

Homenatge a Alan Hillgarth, cònsul britànic a Mallorca durant la Guerra Civil: els ...

Josep Antoni Pons Roca
Homenatge a Alan Hillgarth, cònsol britànic a Mallorca durant la Guerra Civil: els bombardeigs, el final de la Guerra i el record d'un home íntegre, Joan Mascaró Salord.
Pròleg de Joan F. López Casasnovas
Col·lecció Petit Format


Josep A. Pons Roca ens aporta una breu miscel·lània entorn del final de la Guerra Civil a Menorca, on el lector trobarà des de records familiars fins a l'homenatge a persones que, com el cònsol britànic a Mallorca Alan Hillgarth o el que fou darrer alcalde republicà de Ciutadella i víctima de la repressió franquista Joan Mascaró Salord, van tenir un protagonisme important durant aquell episodi de la nostra història.


Aquestes aportacions —diu en el pròleg J. F. López Casasnovas— atenyen a recrear l'atmosfera d'uns dies dràmatics i representen un toc d'atenció sobre les moltes coses que encara cal fer per reconstruir, seixanta anys després, la memòria històrica menorquina, si més no en la part que ens ha estat amagada o negada i, per tant, furtada. És aquesta una tasca imprescindible per tal de mantenir la consciència lúcida en l'afany humà de superació i de progrés.

ELS NOSTRES PRODUCTES

LES NOSTRES FAMÍLIES

Productes visitats

Homenatge a Alan Hillgarth, cònsul britànic a Mallorca durant la Guerra Civil: els ... 3,90€

Josep Antoni Pons Roca Homenatge a Alan Hillgarth, cònsol britànic a Mallorca durant la Guerra...

Detalls

Esborrar historial

¡Els més venuts!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....