Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Relat de l'economia menorquina

Guillem López Casasnovas; Alfons Méndez Vidal
Col·lecció Papers
ISBN: 978-84-18441-38-7
Edicions Documenta Balear, 2021
Amb la col·laboració de l'Institut Menorquí d'Estudis()

Amb una narrativa senzilla, en aquest volum dos estudiosos de la realitat menorquina ofereixen la seva visió de la situació actual de l'economia de l'illa, tot proposant vies per fomentar el benestar social.
Alfons Méndez intenta superar el debat del model econòmic, tot defensant que els diferents sectors influeixen en les dades de creixement. D'aquesta manera, remarca la importància de factors habitualment negligits,  com el declivi industrial o la punxada de la bombolla immobiliparia, i també les rèmores d'una oferta turística obsoleta.
Guillem López Casasnovas, pel seu costat, emfatitza la rellevància per al progrés econòmic d'elements no estrictament materials, com el capital social, i reivindica els efectes positius a llarg termini de la conservació del patrimoni, tant el material, el territori, com l'immaterial, d'una manera marcada la llengua i la cultura, per seu paper en la cohesió social.
En tots  dos casos es conclou amb l'advertiment de l'amenaça  que suposa la hipertròfia de les activitats turístico-immobiliàries i la necessitat d'aprofitar les transformacions socioeconòmiques i tecnològiques per emprendre la renovació dels sectors econòmics per al millor futur de l'illa.

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

Productos vistos

Relat de l'economia menorquina 12,00€

Guillem López Casasnovas; Alfons Méndez Vidal Col·lecció Papers ISBN: 978-84-18441-38-7 Edicions...

Borrar historial

¡Lo más vendido!