Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Menorca talaiòtica, patrimoni mundial: una odissea ciclòpia insular

Col·lecció Sitjot, 8
Consell Insular de Menorca
2024, 78 p., 21 x 21 cm
ISBN: 978-84-18334-22-1



()

  • Código de referencia: SIT02
  • Más en Cuadernos
  • Más en Sitjot
  • Precio de coste:
  • Unidades por pack:

L'any 2023 festejàvem el 30è aniversari de la declaració de Menorca com a reserva de biosfera per part de la UNESCO, un cabdal que va marcar el rumb a seguir per la Menorca sostenible del segle XXI. Una Menorca que creu en un just equilibri entre la preservació del territori i el benestar econòmic dels menorquins, i en la qual encara ens queda camí per recórrer junts.
Aquell mateix any vam tornar a estar d'enhorabona. Dia 18 de setembre de 2023 el 45è Comitè de Patrimoni Mundial de la UNESCO celebrat a Riad, capital del Regne d'Aràbia Saudita, inscrivia oficialment la Menorca Talaiòtica en la Llista de patrimoni mundial. Un reconeixement internacional al patrimoni arqueològic de Menorca, el seu bon estat de conservació i a la bona feina feta durant la candidatura. Un èxit que ha estat fruit de l'esforç col·lectiu de moltes persones, entitats i intitucions compromeses amb la nostra illa, i que demostra que quan tots remam en la mateixa direcció som capaços de tot. Amb aquesta declaració els menorquins reafirmen el nostre compromís amb la conservació, la investigació i la difusió d'un patrimoni que ja no només serà important per a Menorca, sinó que ho serà per a tota la humanitat.
Desitjam idò que aquesta nova publicació de la Col·lecció Sitjot servesqui per acostar aquest patrimoni mundial nostre a tota la població menorquina i als visitants que, sense dubte, a partir d'ara s'interessaran encara més per un tresor arqueològic insular que ara obre les portes al món sencer. 
Cuidem-la i preservem-la per molts d'anys.
(De l'introducció d'Adolfo Vilafranca i Joan Pons)

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

Productos vistos

Menorca talaiòtica, patrimoni mundial: una odissea ciclòpia insular nuevo 10,00€

Col·lecció Sitjot, 8 Consell Insular de Menorca 2024, 78 p., 21 x 21 cm ISBN: 978-84-18334-22-1

Borrar historial

¡Lo más vendido!