Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Menorca i Eivissa. Dues illes, dos relats històrics i econòmics

Guillem López Casasnovas i Miquel À. Casasnovas Camps
ISBN: 978-84-17113-29-2
Edicions Documenta Balear, 2018
Amb la col·laboració de l'Institut Menorquí d'Estudis.()

Menorca i Eivissa, dues illes del mateix arxipèleg i de dimensions equiperables, mostren models de creixement prou diferents. Tanmateix, d'una manera recurrent aflora a Menorca el debat sobre la convivència o no se seguir les pautes de creixement que, en aparença, fan que Eivissa sigui un model d'èxit enfront del presumpte ensopiment de Menorca.

Aquest treball, soncs, cerca d'analitzar les raons d'un desenvolupament tan divers com el registrat a Menorca i Eivissa, el paper del llegat històric de cada illa i de la política institucional seguida, així com d'altres factors idiosincràtics que hi poden haver coadjuvat. L'estudi s'inscriu en l'àmbit de l'economia institucional, i vol aplicar una anàlisi de similituds i diferències per poder entendre les claus de la distinta evolució de dues illes aparentment semblants, com és el cas de Menorca i Eivissa.

El text acaba amb unes consideracions actuals de com les xifres macroeconòmiques de la seva evolució més recent es tradueixen en nivells de benestar per als habitants respectius de cadascuna de les illes, en un debat encara no tancat.

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

Productos vistos

Menorca i Eivissa. Dues illes, dos relats històrics i econòmics 12,00€

Guillem López Casasnovas i Miquel À. Casasnovas Camps ISBN: 978-84-17113-29-2 Edicions Documenta...

Borrar historial

¡Lo más vendido!