Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

I del somni, tot

Maite Salord Ripoll
Pròleg de Pau Faner
Col·lecció Petit Format, 5 (Literatura)
ISBN: 84-86752-67-1
Consell Insular de Menorca, Institut Menorquí d'Estudis, 1998



()

He llegit I del somni, tot de Maite Salord Ripoll, que és com una rondalla on es recullen molts d'elements encertats. Hi ha el rerafons de la festa d'un poble, que és gairabé com una religió i ajunta camp i ciutat en un mateix fervor; evidentment aquesta festa recorda Sant Joan, que és la «religió» dels ciutadellencs. 

Hi ha una història d'amor molt polida, sobretot perquè és contada des dels ulls d'una dona, la narradora, i ja se sap que les dones veuen les coses d'una altra manera, amb molta tendresa, amb molt de sentiment i amb detalls reveladors de l'enimorament que a un home li passarien fàcilment per alt.

I també hi ha en aquesta narració l'element fantàstic de les rondalles, que clou la història de manera mítica, aprofitant la llegenda de la ciutat de Parella, una llegenda fascinant. I una altra cosa, l'autora sap emprar el llenguatge amb bon criteri i elegància; és un llenguatge planer i literari alhora, cosa sempre difícil, i recull paraules i expressions de la parla de Menorca que, deixades caure aquí i allà amb saviesa de bona escriptora, embelleixen el text.

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

Productos vistos

I del somni, tot 3,60€

Maite Salord Ripoll Pròleg de Pau Faner Col·lecció Petit Format, 5 (Literatura) ISBN:...

Borrar historial

¡Lo más vendido!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalles