Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Guia de les plantes de Menorca (3a edició)

Pere Fraga Arguimbau; Irene Estaún; Mireia Comas; Eva Cardona
Col·lecció Menorca Reserva de Biosfera, 4
ISBN: 978-84-15291-71-8
Institut Menorquí d'Estudis; Consell Insular de Menorca: Agència Reserva de Biosfera, 2020()

La regió de la mediterrània té una extensió d'uns dos milions de quilòmetres quadrats i només representa un 1% de la superfície del planeta, però hi trobam el 20% de la flora vascular de tot el món. És per això que la Mediterrània es considera un dels principals punts calents de biodiversitat de la Terra. En aquesta regió els territoris insulars combinen la diversitat amb l'exclusivitat. Són petits mons amb espècies exlusives, els endemismes.

Al matiex temps, la Mediterrània ha estat bressol i terra de pas de civilitzacions i cultures. La presència de l'ésser humà hi és quasi tan antiga com la formació del clima que caracteriza aquesta regió. Tant és així que sovint paisatge mediterrani i activitat humana són indissociables.

Menorca, com a part de l'arxipèlag de les Balears, i en el centre de la Mediterrània occidental, és un bon exemple d'aquesta conjunció de circumstàncies. La flora, les plantes de l'illa, també les recullen i ajuden a entendre-les.

I aquest és l'ànim amb què neix aquesta guia: mostrar d'una manera planera una representació de la flora insular, com una excusa més per conèixer i estimar aquest territori.

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

Productos vistos

Guia de les plantes de Menorca (3a edició) 18,00€

Pere Fraga Arguimbau; Irene Estaún; Mireia Comas; Eva Cardona Col·lecció Menorca Reserva de...

Borrar historial

¡Lo más vendido!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....