Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Gina en el terrari

Enric Cabra Martorell
Pròleg de Maria-Josep Ragué-Arias
Col·lecció Petit Format, 12
ISBN: 84-86752-97-3
Institut Menorquí d'Estudis, 2001



()

Enric Cabra Martorell (Barcelona 1961-1996) va escriure la seva única obra de teatre, Gina en el terrari, dos anys abans de morir, l'any 1994, però el teatre era ja l'àmbit de les seves investigacions des que va acabar els estudis de Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona, l'any 1984. 

Va ser el 1989 quan va publicar l'edició de l'obra teatral anònima Presa de Menorca a l'Institut Menorquí d'Estudis, del qual va formar part des de 1990. [L'Enric s'interessava pel teatre medieval, per la representació de la mort, per les cobles del Davallament, per la història de Menorca, el país que ell, lliurament, va escollir per viure, potser per sobreviure, tal vegada per extingir-se com una espècie de raça humana que de mica en mica va desapareixent.]

Gina en el terrari és una obra plena d'atractiu i de qualitat, que mereixia la publicació que ara arriba a la llum quan ell malauradament ja no la pot veure. L'obra ens planteja, bàsicament, l'alternativa de viure els perills de la llibertat, l'opció d'una mort digna o d'una vida sense esperances, el conflicte entre la desaparició d'una espècie o la tortura d'una vida destinada a la mort, als interessos mercantilistes del comerç.

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

Productos vistos

Gina en el terrari 3,60€

Enric Cabra Martorell Pròleg de Maria-Josep Ragué-Arias Col·lecció Petit Format, 12 ISBN:...

Borrar historial

¡Lo más vendido!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalles