Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Espigolant (II)

Pròleg de Joan F. López Casasnovas
Col·lecció Petit Format, 43
ISBN: 978-84-15291-81-7
Institut Menorquí d'Estudis, 2021



()

  • Código de referencia: PF43
  • Más en Colecciones
  • Más en Petit Format
  • Precio de coste:
  • Unidades por pack:

Una segona tongada d'espigoladures lèxiques surt a la llum gràcies a l'obra recol·lectora de Francesc Riudavets, aquesta vegada amb la participació per igual de Patrícia Romero.
No era açò el que desitjàvem? Que sortissin més espigoladors arreu de l'illa? Idò, ja en tenim. Arran de la publicació del primer volum d'Espigolant i l'important ressò que va obtenir, Riudavets i Romero es van posar en contacte i, vet-ho aquí: un nou lliurament d'espigoladures lèxiques.
No ens ha de passar per alt que la bona rebuda que ha tingut el treball de replega (esgotar una edició i fer-ne una altra és tota una fita) denota, al meu entendre, un factor idiosincràtic: un retrobament de la gent menorquina amb el seu parlar, el gust per la paraula local, pel mot que hom havia sentit temps enrere i que potser havia caigut en desús.
Tant de bo que aquest gust no comenci i acabi amb la curiositat merament folklòrica i ens estimuli a fer un ús expansiu, ric i acolorit del català de Menorca, és a dir, del català com a idioma propi del poble menorquí.

 

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

Productos vistos

Espigolant (II) 9,00€

Pròleg de Joan F. López Casasnovas Col·lecció Petit Format, 43 ISBN: 978-84-15291-81-7 Institut...

Borrar historial

¡Lo más vendido!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalles