Contactau amb nosaltres  971351500

 El meu compte

Xibau XIII

Josep Masanés; Iosune Arriaran Mas; Jordi Roig; Xisca Xala; Joan F. López Casasnovas; M. Antònia Massanet; Àngel Terron
Col·lecció Xibau, 18
ISBN: 978-84-15291-45-9
Institut Menorquí d'Estudis; Hauser & Wirth, 2018
PVP: 10.00 €



()

La poesia sempre ha tingut una dimensió oral: els seus orígens es troben en la modulació de la paraula sotmesa a mesura, ritme i cadència del vers, que, en constant evolució al llarg de la història, s'ha manifestat en múltiples formes i des de les més diverses estètiques per expressar tot allò que de més fondament humà hi ha en nosaltres, reflexionar sobre la vida i sobre la mort, sore el goig i sobre el dolor, sobre el bé i el mal; per tractar, en definitiva, totes aquelles qüestions que ens conformen i afecten la nostra existència.

En l'oralitat de la poesia es troben els recitals com Illanvers, que permeten al públic i al poeta establir una complicitat i una comunicació directa i sempre enriquidora, i mostren com la veu del poeta diu i modula els seus propis versos. Però la poesia, per gaudir-ne plenament, demana després ser llegida -i rellegida- en silenci. I aquest és l'objectiu del llibre que el lector té entre les mans: aprofundir en els poemes que va escoltar i el van commooure a Illanvers o bé descobrir-los si no va poder assistir-hi.

En aquest volum hi trobará, per ordre d'intervenció, els poemes que van ser recitats en la XIII edició d'Illanvers, a més dels dibuixos interiors, obra de l'artista Zulema Bagur, autora també del quadre de la coberta i de l'obra creada en directe durant el recital.

ELS NOSTRES PRODUCTES

LES NOSTRES FAMÍLIES

¡Els més venuts!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....