Contactau amb nosaltres  971351500

 El meu compte

Ribalagia. Ceramista 1924-67

Catàlegs, 10
DL: PM 1381-1997
"Sa Nostra" Caixa de Balears; Institut Menorquí d'Estudis, 1997



()

  • Codi de referència: CT10
  • Més a  Catàlegs
  • Més a  Catàlegs
  • Preu de cost:
  • Unitats per pack:

Jaume Ribalaiga Llorach neix a Barcelona l'any 1924, era el tercer fill, d'una família benestant de Barcelona. Els seus pares, Ernest Ribalaiga Raventos i M. del Pilar Llorach Navarro, i les seves germanes Ana Maria i Margarita conformaven la unitat familiar.
El seu pare era propietari d'una fàbrica de ceràmiques, indústria en la qual la família tenia tradició. Ribalaiga va estudiar amb els pares escolapis i posteriorment féu un peritatge mercantil a Vilanova i la Geltrú.
Entre els anys 1945 i 1947 va complir el servei militar a Menorca i aquest va ser el seu primer contacte amb la nostra illa i en aquesta època coneixeria Amèlia Briones Olives, amb qui es va casar l'any 1957.

La primera exposició en terres menorquines la realitzà en el marc de les festes de Gràcia de l'any 1958 i fou organitzada pel Museu Provincial de Belles Arts de Maó, amb seu a la Casa de Cultura, sota la direcció de Maria Lluïsa Serra. Una nova exposició en el mateix marc un any més tard, i la seva participació en elsSalons de Primavera que organitzava l'Ateneu de Maó, reafirmarien la seva relació artísitca amb Menorca.

ELS NOSTRES PRODUCTES

LES NOSTRES FAMÍLIES

¡Els més venuts!