Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Guía de las aves de Menorca

Félix de Pablo Pons

Col·lecció Menorca Reserva de Biosfera, 3 (antes col·lecció Natura)
Traducció: Joan Pere Alzamora
ISBN (versió castellana): 978-84-15291-12-1
Institut Menorquí d'Estudis; Consell Insular de Menorca: Agència Reserva de Biosfera M


La publicació de la Guia de les aus de Menorca / Guía de las aves de Menorca de Félix de Pablo Pons significa la represa de la col·lecció Batura de l'IME, que ara adopta justament el nom de la col·lecció Menorca Reserva de Biosfera amb la voluntat de difondre els valors culturals, socials i ambientals, que sustenten el reconeixement de Menorca per la UNESCO el 1993.

Aquesta declaració comporta la responsabilitat de dedicar els esforços necessaris no només a la formació i a la investigació sinó també a la divulgació rigorosa dels valors patrimonials de Menorca, conscients que cal conèixer la natura per estimar-la, estimar-la per conservar-la i conservar-la per gaudir-ne.

Aquesta Guia de les aus de Menorca / Guía de las aves de Menorca és el primer resultat de la tasca investigadora impulsada per l'IME i pel Consell Insular de Menorca sobre el rellevant patrimoni ornitològic de la nostra Reserva de Biosfera, el qual proporciona uns excel·lents indicadors de la biodiversitat mediambiental. És també un convit a sortir a la natura amb els ulls curiosos i meravellats dels infants per descobrir l'apassionant món de les aus.

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

¡Lo más vendido!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalles