Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Cançoner popular de Menorca II

Bep Cardona Truyol
Col·lecció Capcer, 34
ISBN: 978-84-15291-50-3
Institut Menorquí d'Estudis, 2019



()

Coeditors: Consell Insular de Menorca - Departament de Cultura i Educació; GOIB - Conselleria Cultura, Participació i Esports; Institut d'Estudis Baleàrics
Amb la col·laboració: Fundació Rubió; Ajuntament de Maó; Ajuntament de Ciutadella; Ajuntament d'Alaior; Ajuntament des Castell; Ajuntament de Sant Lluís; Ajuntament de Ferreries; Ajuntament des Mercadal; Ajuntament des Migjorn Gran.

Aquest segon volum del Cançoner popular de Menorca tanca l'aplec de música popular de menorquina més complet dels que s'han editat fins avui. L'obra de Bep Cardona agafa el relleu dels treballs que l'han precedit, des del llegat de l'arxiduc Lluís Salvador fins als reculls de Llorenç Galmés i Deseado Mercadal, passant per Ferrer Ginard, Camps i Mercadal i l'Obra del cançoner popular de Catalunya, entre d'altres, i condensa eficaçment la valuosa informació que ofereixen. A més, però, l'autor dona compte de melodies i versions que encara no havien vist la llum, gràcies a l'edició de material inèdit i més treball de camp. Servir-se de múltiples testimonis per deixar constància de totes les variants possibles d'una cançó fa jústicia a l'essència de la música popular, per definició canviant, voluble, allunyada d'una forma definitiva.

Productos Relacionados

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

¡Lo más vendido!

Guía de las setas de Menorca 22,00€

Guillem Mir Cardell; Josep Lluís Melis Marquès; Cristòfol Mascaró Sintes Pròleg de Miquel À....

Detalles