Contacta con nosotros 971351500

 Mi cuenta

Arquitectura contemporània a Menorca II. Ciutadella

Joan Enric Vilardell Santacana; Nando Pons Vidal
Catàleg de l'expocició 12-26 juliol 1991
Fora de col·lecció, 3
ISBN: 84-86752-35-3
Institut Menorquí d'Estudis, 1992
Col·laboració de l'Ajunt. de Ciutadella i Col·legi Oficial d'Arquitectes de Balears



()

Amb l'alegria de qui celebra un nou nat, avui em disposo a presentar la part ciutadellenca de la col·lecció d'Arquitectura Contemporània a Menorca.

Complerts nou mesos del temps d'obrir l'exposició, donem la darrera empenta perquè vegi la llum el catàleg corresponent. El pas del temps transcorregut entre els dos actes permetrà de parlar, també, sobre qualques aspectes encara no prou aclarits. De les crítiques rebudes, no totes constructives per desgràcia, en prenem bona nota i puntual consideració. Ens han dit, i potser no els manqui la raó, que el nivell de qualitat de les obres presentades és mitjanament baix i que, per tant, fora convenient una dràstica reducció dels treballs exposats i publicats en aquest moment. Ens han afegit, també, que es detecten certes absències a les quals caldria posar fi.

Com sempre, la resposta vindrà en relació amb el sistema de referència des d'on es produeixi l'anàlisi. Com demostrà A. Einstein, tot varia segons la posició de l'observador.

La primera qüestió, el nivell de qualitat, i si com d'una prova atlètica es tractés, depèn de l'alçada on disposem el llistó. En aquest sentit, vull manifestar clarament que Arquitectura Contemporània a Menorca, no es pot entendre d'altra manera que des de l'estricta insularitat.

[... presentació de l'autor]

NUESTROS PRODUCTOS

NUESTRAS FAMILIAS

¡Lo más vendido!